Ikke kategoriseret

Anmeldelse af skråstole

By 14. januar 2017 marts 21st, 2019 No Comments

Hjælp til valg af skråstol

Skråstolen kan være et meget praktisk hjælpemiddel i hverdagen, hvor de mindste fylder meget. Skråstolen er sammen med barnevogn og vuggen et af de mest almindelige aflastningsteder, og derfor er der også mange forskellige modeller at, vælge  mellem. Denne side vil forsøge løbende at kigge markedet igennem for de bedste skråstole, og samtidig henvise til nogle af de stærkeste forhandlere på markedet.

BabyBjörn Skråstol Balance Soft

BabyBjörn Skråstol Balance Soft har rødder tilbage til 60’erne, hvor det enkle og stilfulde design oprindeligt stammer fra. BabyBjörn dominerer markedet inde for skråstole, og deres produkter møder stor ros fra alverdens forbruger og eksperter. En god skråstol skal mobil, og enkel, og BabyBjörn har på fantastisk vis kombineret disse egenskaber i deres produkter. Balance Soft er også meget brugervenligt og kan med et enkelts greb klappes sammen, og er dermed meget nem at, pakke væk og tage med på farten. Skråstole har været meget op i debat hos forældre, læger og eksperter og mange er blevet usikre på om deres børn overhoved bør placeres i en skråstol af helbredsmæssige årsager. Balance Soft fra BabyBjörn giver den nødvendige ryg og nakkestøtte som dit barn har brug for, da materialet er af den højeste kvalitet.

Dit barn sidder trygt og stabilt i den rigtige stilling, det sker fordi sældet er udformet med en tydelig fordybning til barnets numse. Skråstolen har 3 forskellige stillinger, dertil høre en hvilestilling, der er god nok til, at banret sagtens kan sove komfortabelt uden at barnets ryg tager skade i længden. BabyBjörns skråstol gynger fænomenalt. Med en fod på stellet kan man nemt lave et godt tempo, og en større baby kan selv sætte skråstolen i bevægelse. BabyBjörn Balance Soft har et betræk, der fås i flere forskellige materialer. Der fås blandet andet et skråstolsbetræk til at holde barnet svalt om sommeren og et andet i blød, luksuriøs soft jersey. Betrækket kan fjernes helt fra rammen og vaskes i maskine, hvilket virker som en nødvendighed med tanke på målgruppens evne til at udgyde både det ene og det andet.

Facts om BabyBjörn Skråstol Balance Soft:

Alder og vægt: Fra fødsel til ca. 2 år.  Min vægt: 3-5 kg. Max. vægt: 13 kg.

Materiale: Stof/betræk 100% polyester. Vaskeanvisning: Maskinvask ved 40 grader

Vægt og dimensioner: Vægt: 2.1 kg Højeste position: 39 x 79 x 56 cm. Transport mode: 39 x 89 x 11 cm.

STOKKE Steps Bouncer

Hvis du allerede er glad  for mærket Stokke, så vil du med sikkerhed bryde dig godt om deres Steps Bouncer. Selvom prisen virker høj, så matcher stolen prisen med sin komfort, stillet look og vigtigst af alt, sikkerheden for dit barn. Skråstolen er funktionel og kan indstilles til fire forskellige vinkler der, alle giver den nødvendige støtte til dit barns ryg, nakke og hoved. Stolen er utrolig nem at indstille, samtidig med at stolen med sine blot 3,5 kg er utrolig nem at tage med på farten. Skråstolen er desuden utrolig nem at pakke sammen, og frem igen alt efter behov. Den stejleste siddestilling gør det nemt for en voksen at gynge med babyen, og lidt større børn kan med tiden selv få den til at gynge. Dette fremmer styrke og udviklingen, og lære dit barn at det er muligt at berolige og underholde sig selv. Hvis du er i tvivl om, hvor gammelt dit barn må være før de må sidde i en skråstol så besøg vores guide og læs mere om emnet.

Facts om STOKKE Steps Bouncer

Alder og vægt: Fra fødsel til ca. 2 år.  Min vægt: 1 kg. Max. vægt: 13 kg.

Materiale:Betræk 65% polyester & 35% bomuld. Fyld: 100% polyester

Vaskeanvisning: Maskinvask ved 40 grader

Vægt og dimensioner: Vægt: 3,5 kg mål sammenlagt: 80 x 13 x 53

Leave a Reply